Eerste aansluiting

Registratie MyShinbu (aansluitingsformulier)

De registratie in de applicatie MyShinbu zou normaalgezien al gebeurd moeten zijn (zie onze pagina ‘Starten met karate‘) maar indien dit nog niet gebeurd zou zijn dan vragen we je graag om alsnog het web-based formulier in te vullen.

Betaling lidgeld en vergunning (na 3 gratis proeftrainingen)

Deze info kan je terugvinden op de pagina betreffende de kostprijs.

Privacy

Als club doen wij grote inspanningen om jouw gegevens met de grootste zorg en discretie te behandelen.
Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Sportclub Shinbu Gent vzw (Dendermondsesteenweg 664 – 9070 Destelbergen, info@shinbugent.be), voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.
Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op (privacy@shinbugent.be). Via dat e-mailadres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.shinbugent.be/privacyverklaring.

Scroll naar boven