Kostprijs

Om het volledige seizoen van augustus/september tot en met juni te kunnen trainen dien je jaarlijks lidgeld te betalen. Naast het lidgeld dient er ook een jaarlijkse vergunning van 35€ bij Karate Vlaanderen betaald te worden. Deze federatie is de enige Vlaamse karate-organisatie erkend door Sport Vlaanderen.
Deze aansluiting is noodzakelijk om o.a. gedekt te zijn door een verzekering voor sportongevallen en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Zowel het lidmaatschap als de vergunning dienen telkens bij de start van het seizoen vernieuwd te worden.

VOLWASSENELidgeldFamiliekorting *Vergunning **Totale kostprijs
Eerste lid100€/35€135€
Tweede lid100€– 10€35€125€
Vanaf derde lid100€– 20€35€115€
JEUGD (7 – 12 jaar)LidgeldFamiliekorting *Vergunning **Totale kostprijs
Eerste lid70€/35€105€
Tweede lid70€– 10€35€95€
Vanaf derde lid70€– 20€35€85€

* Het tweede lid van eenzelfde gezin (wonend op eenzelfde adres) krijgt een familiekorting van 10 Euro. Voor een derde en volgende gezinsleden is de familiekorting 20 Euro.
** Vergunning Karate Vlaanderen (inclusief verzekering en JKA stijlbijdrage).

Betaal het gepaste bedrag. De betaling kan enkel via overschrijving:

  • op het clubrekeningnummer BE39 7360 1736 8219
  • met mededeling “aansluiting SHINBU Gent – Familienaam en Voornaam van het clublid”.
    Vermeld in de mededeling de familienaam en de voornaam van de karateka. Op deze manier weet de clubsecretaris voor wie men wenst te betalen.

Terugbetaling ziekenfonds

Momenteel bieden een aantal ziekenfondsen een financiële tegemoetkoming onder de vorm van een sportvoordeel, zijnde een gedeeltelijke terugbetaling van het gestorte lidgeld aan de club. Hieronder kan je een aantal van deze ziekenfondsen terugvinden met de link naar het document dat je het sportvoordeel oplevert:

Je kan dit document ter ondertekening voorleggen aan onze clubsecretaris of een verantwoordelijke lesgever.

Contact:

secretaris@shinbugent.be

Scroll naar boven