Op donderdag 20/02 verwelkomt de club sensei Arnaud Vicaire, 4e Dan, als gasttrainer.De meesten kennen sensei Vicaire reeds van karate gerelateerde evenementen zoals provinciale/federale training of stages, maar hij is meer dan enkel lesgever.

Momenteel is hij een coach van de nationale ploeg en daarvoor was hij lid en kapitein van de ploeg. In de loop van zijn actieve competitie carrière heeft sensei Arnaud Vicaire een veelvoud aan titels behaald, zowel op nationaal als internationaal niveau, waarbij we de belangrijkste zullen uitlichten. Hij is meermaals Belgisch kampioen geweest in zowel kata als kumite, en dit overheen verschillende leeftijdscategorieën.In 2007 is hij wereldkampioen kumite geworden bij de junioren op het wereldkampioenschap Shotokan in het Poolse Bydgoszcz, waar hij eveneens een 4e plaats veroverd heeft in kata.

Op zijn 24e is sensei Arnaud Vicaire vice-wereldkampioen kumite (individueel) geworden te Chicago.Zeker te vermelden in dit overzicht is dat sensei Vicaire twee opeenvolgende jaren Europees kampioen is geweest: in 2014 heeft hij de Europese titel kumite behaald, dewelke hij in 2015 met succes verdedigd heeft.

Ook in de competitie voor ploegen heeft sensei Vicaire zijn steentje bijgedragen in de behaalde resultaten: onder andere in 2017 is hij met de ploeg Europees kampioen kumite geworden (Nederland). Eveneens in dat jaar werd een derde plaats behaald met de kumiteploeg op het WK te Ierland. Enof we kunnen spreken van een indrukwekkend palmares!

Slechts 1 ding te doen: aanwezig zijn op donderdag 20/02! 😊

Scroll naar top