UPDATE 15:35

De UGent heeft zojuist meegedeeld dat het GUSB gesloten zal zijn vanaf maandag 16 maart tot zondag 19 april. Jammer genoeg wil dit dus ook zeggen dat de trainingen van Shinbu Gent gedurende deze periode NIET kunnen doorgaan. Graag willen we wel benadrukken dat de training van vanavond (12/03) en zaterdag (14/03) WEL nog doorgaan. We houden jullie op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen…

UPDATE 10:00

In navolging van het advies van de federale regering en de Nationale Veiligheidsraad heeft JKA Vlaanderen besloten het advies te volgen om geen indoor events te laten doorgaan, en dit met het oog op de vrijwaring van de volksgezondheid en de gezondheid van iedere karateka en diens familie met betrekking to het COVID-19 (coronavirus).

Concreet komt het er op neer dat alle provinciale en federale activiteiten tot 1 april niet meer doorgaan. Dit zijn oa de volgende:

– Provinciale competitietraining op 12/03
– bunkaistage te Zottegem op 14/03
– Federale training op 16/03
– Gala-tornooi van 15/03
– Maitoshi cup op 21/03
– Kazoku Cup op 22/03
– stage te Lede op 28 en 29/03

Onze eigen trainingen blijven doorgaan tot er een update komt op de berichtgeving.

Wat de evenementen in april betreft kunnen we momenteel nog geen zekere communicaties verrichten. Zodra we hiertoe in staat zijn, zullen we jullie opnieuw zo snel als mogelijk informeren.

Scroll naar top