Belangrijk bericht: tijdelijke wijziging trainingszaal op zaterdag (jeugd & volwassenen)

Beste karateka,
Beste ouder,

Omwille van de examens die gehouden worden in het GUSB wijken we met Shinbu even uit naar een andere locatie voor de trainingen op zaterdagochtend.
Komende zaterdag (08/06/2024) zal iedereen (zowel jeugd als volwassenen) tijdelijk trainen in de sporthal van de Artevelde Hogeschool, die naast het GUSB ligt.

Slechts op de volgende data trainen we (jeugd & volwassenen) in de sportzaal van de Artevelde Hogeschool:

  • Zaterdag 08/06/2024 van 10u tot 11u30
  • Zaterdag 15/06/2024 van 10u tot 11u30
  • Zaterdag 22/06/2024 van 10u tot 11u30

Voor de trainingen op dinsdag en donderdag blijft alles zoals vanouds en gaat de training steeds door in het GUSB (sportzaal 3 -> zaal met rode deuren)
Opgelet: het gaat dus enkel en alleen om een wijziging in locatie op zaterdag en niet in uren. De uren waarop getraind wordt, blijven dezelfde.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen we iedereen om zich aan te melden vanaf 9u40 aan de ingang van de sporthal van de Artevelde Hogeschool.
Gezien de toegang tot de sporthal van de Artevelde Hogeschool met een tijdslot werkt, zal er na 10u10 geen toegang meer verkregen kunnen worden tot de sportzaal & de training: de deuren van de sporthal openen dan niet meer automatisch.

Het is dus van belang tijdig (vóór 10u) aanwezig te zijn in de sportzaal.

Gezien we gebruik kunnen maken van de kleedkamers vindt de gehele training (met inbegrip van het groeten) plaats in de sportzaal van de Artevelde Hogeschool.
De lockers staan niet tot onzer beschikking: de sporttassen worden bijgevolg meegenomen naar de sportzaal zoals we gewoon zijn.
De training in de sportzaal van de Artevelde Hogeschool stopt om 11u30.
Het halfuur vrije training na de zaterdagtraining blijft behouden: zij die willen kunnen tot 12u trainen.
Ouders kunnen hun kind(eren) terug ophalen in de sporthal van de Artevelde Hogeschool zelf en dit na het einde van de training: de sporthal zal vanaf 11u30 terug toegankelijk zijn.

Ouders kunnen niet blijven kijken naar de training van de jeugd: er zijn geen tribunes in de sportzaal waar er getraind wordt, noch is er een cafetaria in de sporthal waar gewacht kan worden.
Ouders die “ter plaatse” wensen te wachten kunnen zich vanaf 10u naar de sportsbar van het GUSB begeven.

Dank bij voorbaat voor jullie medewerking om een vlot verloop te kennen van de zaterdagtraining.

Met sportieve groeten,
Het bestuur van SHINBU Gent

Scroll naar boven