It’s time for some new merch! ????
Dit seizoen bieden we onze leden opnieuw de kans aan om Shinbu-merchandise aan te kopen.
Zoals de vorige keer biedt de club de mogelijkheid aan om zowel voor de jeugd als volwassenen een t-shirt, een polo en/of een trainingsvestje aan te kopen.

Omdat we voor de trainingsvestjes niet bij dezelfde leverancier kunnen bestellen – en er momenteel een actie lopende is die we moeilijk kunnen laten schieten – hebben we besloten als clubbestuur om het aanbod tot het aankopen van een trainingsvestje reeds aan jullie te richten, en dit met het oog op het kunnen dragen van het vestje naar de training, op wedstrijden, op stages en natuurlijk ook gewoon zo!
De tijdelijke actie bij de leverancier verklaart ook waarom we geen pasmoment kunnen aanbieden: we vertrouwen op jullie dat jullie een correcte inschatting kunnen maken van jullie maat. 

Voor alle duidelijkheid: het huidige aanbod naar jullie toe gaat dus enkel en alleen over het kunnen aankopen van de trainingsvest. De verkoop van de polo’s en de t-shirts gebeurt op een ander tijdstip.

Als unisex trainingsjasje heeft de club gekozen voor het volgende model. Hetzelfde trainingsvestje wordt natuurlijk ook aangeboden aan onze Shinbu-jeugd!
Best mooi al zeggen we het zelf! ????

De beschikbare maten zijn de volgende:

KinderenVolwassenen
116XS
128S
140M
152L
164XL
2XL
3XL

Hoeveel moet dat kosten, horen we je denken. De prijs van het trainingsvestje bedraagt €30

Wat moet je doen als je graag één of meerdere trainingsvestjes wilt bestellen?

  • stuur een mailtje – vóór maandag 21/11/2023 18u – naar het mailadres secretaris@shinbugent.be
  • geef door hoeveel trainingsvestjes je wilt aankopen en in welke maat.

Er zal een bevestigingsmail naar je gestuurd worden waarbij de club je verzoek voor ontvangst zal melden en vervolgens zal vragen om het correcte bedrag over te schrijven op de clubrekening BE39 7360 1736 8219 met de vermelding ‘betaling aankoop trainingsvest – naam karatelid’.

! Opgelet: alle verzoeken tot bestelling die ontvangen worden na 21/11/2023 18u worden niet meer verwerkt voor de huidige aankoopronde. Het zal evenwel mogelijk zijn om op een later moment een trainingsvestje te bestellen, maar dit zal niet meer aan de huidige prijs (€30) kunnen zijn.

Sportieve groeten,
Het bestuur van Shinbu Gent

Scroll naar boven